Här anmäler du dig till Hockeyskola med Glimma Hockey!

Trollarinken

Trollavägen 1

289 94 Glimåkra

Glimma Hockey

Patrik Månsson

ungdomssektionen@glimmahockey.se

Födda 2011-2012: 2019-10-06  kl: 09:00

Födda 2013: 2019-10-06  kl: 09:00

Födda 2014: 2019-10-06  kl: 09:00

Glimma Hockey är en klubb som arbetar målinriktat för att både tjejer och killar ska ges möjlighet till en aktiv och meningsfull fritid, där rörelseglädje och kamratskap är två av ledorden.
Vi anordnar aktiviteter både på och utanför isen under hela året, tex möjlighet till skottrampsträning, generösa tider för allmänåkning, isdiscon, gratis inträde för barn och ungdomar vid alla matcher, fritt deltagande i innebandy- och konditionsträning.
Söndag 29 september kl 14:00 är det inskrivning för tjejer och killar som är födda 2012-2014. Ni har möjlighet att träffa tränare och ledare, få hjälp med utrustning, få skridskorna slipade samt naturligtvis ut och åka på isen!
Vi välkomnar alla, oavsett bakgrund eller skridsko- och hockeykunskaper!
Träningarna kommer att vara på söndagar kl 09:00, med start den 6/10, killar och tjejer gemensamt. Sen har tjejerna egen träning kl 10:15.

Utrustningskrav: Skridskor, hjälm, handskar/vantar och halsskydd är nödvändig utrustning.
För barn i Glimma Hockeys skridsko- och hockeyskola finns också möjlighet att låna utrustning. Dock gäller först till kvarn!

Jag godkänner att Glimma Hockey, Svenska Ishockeyförbundet och rekryteringskampanjens partners använder angivna personuppgifter (namn, personnummer, adress, mobilnummer och e-post) för att skicka nyheter och annan information till mig.

Uppgifterna kommer endast att behandlas av Glimma Hockey, Svenska Ishockeyförbundet och rekryteringskampanjens partners och inte lämnas ut till extern mottagare. Enligt Dataskyddsförordningen GDPR (EU 2016/679) har du rätt att gratis en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig. När rekryteringskampanjen avslutas, i december innevarande år, raderas era uppgifter ur dess system. Dock kan respektive klubb spara personuppgifter, men dessa regleras i medlemsavtalet mellan er och klubben.