REKRYTERINGSKAMPANJEN

Anmälan

Här anmäler du dig till Hockeyskola med Vallentuna Rangers Hockeyförening!
Fyll i uppgifterna i formuläret nedan.
När du anmält dig kommer du få en bekräftelse via mail. Några dagar innan Hockeyskolan börjar, skickar vi ett mejl som påminnelse.

Plats:

Vallentuna Ishall

Parkvägen 3

186 36 Vallentuna

Kontaktperson:

Vallentuna Rangers Hockeyförening

Joel Cummings

0707-40 09 01

info@vallentunarangers.se

Skolan startar:

Födda 2011-2012: 2019-10-06  kl: 13:00

Födda 2013: 2019-10-06  kl: 14:00

Födda 2014: 2019-10-06  kl: 14:00
Kostnad: Gratis prova-på

I Vallentuna Rangers får alla vara med, vårt mål är att så många som möjligt ska vilja spela ishockey så länge som möjligt, starkaste drivkraften till att uppnå det tror vi är kompisar. Detta oavsett bakgrund eller skridskokunskap. I vår hockeyskola lär du dig åka skridskor och under året leker vi fram spelet ishockey. För oss är GLÄDJE och GEMENSKAP alltid den allra högsta vinsten och enligt oss även grunden för bra utveckling på alla plan, även på hockeyplan. Därför är vårt helhjärtade arbete att alla barnen ska känna sig sedda och ha roligt tillsammans. Vi bedriver uteslutande barn- och ungdomsverksamhet och tycker inte att ishockey ska vara onödigt dyrt! Vår ishockeyskola kostar (inkl medlemsavgift) 50 kr för barnen som är födda 2013-2014 som tränar 1tillfälle/vecka och 550 kr för 2012 som efter jul tränar 2 tillfällen/vecka. Det är självklart gratis för alla att prova på och vi har utrustning att låna!

Utrustningskrav: Hör av dig till oss om du vill låna utrustning, vi har en hel del som kan ärvas!
På isen behövs skridskor, hjälm med galler, halsskydd.
Slipning av dina skridskor ingår och det ordnar vi på plats. Välkommen!

Elevinformation

Förnamn*

Fyll i elevens förnamn

Efternamn*

Fyll i elevens efternamn

Personnummer (20XX XX XX-XXXX)*

Fyll i elevens födelseår
Fyll i elevens födelsemånad
Fyll i elevens födelsedag

-

Fyll i elevens fyra sista siffror

Adress*

Fyll i elevens adress

Postnummer.*

Fyll i elevens postnummer

Ort*

Fyll i elevens ort

Vårdnadshavare

Förnamn*

Fyll i vårdnadshavarens förnamn

Efternamn*

Fyll i vårdnadshavarens efternamn

Mobiltelefon (ex. 012-3456789)*

Fyll i vårdnadshavare 1 mobilnummer.
Ex. 012-3456789

E-post*

Fyll i vårdnadshavare 1 e-postadress

Mobiltelefon igen*

Fyll i vårdnadshavare 1 mobilnummer

E-post igen*

Fyll i vårdnadshavare 1 e-postadress

Klubben behöver hjälp av frivilliga föräldrar/vårdnadshavare både på och vid sidan av isen. Kan du tänka dig att hjälpa till?

Ja, jag hjälper gärna till.

Jag godkänner att Vallentuna Rangers Hockeyförening, Svenska Ishockeyförbundet och rekryteringskampanjens partners använder angivna personuppgifter (namn, personnummer, adress, mobilnummer och e-post) för att skicka nyheter och annan information till mig.

Uppgifterna kommer endast att behandlas av Vallentuna Rangers Hockeyförening, Svenska Ishockeyförbundet och rekryteringskampanjens partners och inte lämnas ut till extern mottagare. Enligt Dataskyddsförordningen GDPR (EU 2016/679) har du rätt att gratis en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig. När rekryteringskampanjen avslutas, i december innevarande år, raderas era uppgifter ur dess system. Dock kan respektive klubb spara personuppgifter, men dessa regleras i medlemsavtalet mellan er och klubben.