Här anmäler du dig till Hockeyskola med Göteborgs Hockeyclub!

Angered Arena

Högaffelsgatan 15

42465 Angered

Göteborgs Hockeyclub

Mille Lundin

mille.lundin@gmail.com

Födda 2011-2012: 2019-09-22  kl: 10:00

Födda 2013:   kl:

Födda 2014:   kl:

Vill ditt barn lära sig åka skridskor och spela ishockey?
Göteborg Hockey Club välkomnar alla, både flickor och pojkar. Vi bedriver hockey- och skridskoskola för ungdomar födda 2012-2014 och äldre. Syskon och kompisar är självklart välkomna att delta och vi anpassar barngrupperna på isen efter kunskapsnivå. Utrustning finns att låna. För att skapa trygghet runt barnen vill vi gärna att föräldrar följer med till Arenan och hjälper till i föreningen med t.ex. utrustning och ombyte.
Söndagar klockan 09:00-10:00 träning för tjejer
Söndagar klockan 10:00-11:00 Gemensam träning för pojkar och tjejer
Hockeyskolan är kostnadsfri. Ishockey - sporten för alla,
utmanande - rolig - utvecklande -

Utrustningskrav: Tag med vintervantar.

Jag godkänner att Göteborgs Hockeyclub, Svenska Ishockeyförbundet och rekryteringskampanjens partners använder angivna personuppgifter (namn, personnummer, adress, mobilnummer och e-post) för att skicka nyheter och annan information till mig.

Uppgifterna kommer endast att behandlas av Göteborgs Hockeyclub, Svenska Ishockeyförbundet och rekryteringskampanjens partners och inte lämnas ut till extern mottagare. Enligt Dataskyddsförordningen GDPR (EU 2016/679) har du rätt att gratis en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig. När rekryteringskampanjen avslutas, i december innevarande år, raderas era uppgifter ur dess system. Dock kan respektive klubb spara personuppgifter, men dessa regleras i medlemsavtalet mellan er och klubben.