Här anmäler du dig till Hockeyskola med IK Oskarshamn!

Be-Ge Hockey Center

Döderhultsvägen 5B

572 31 Oskarshamn

IK Oskarshamn

Pelle Johansson

pelle@ikoskarshamn.se

Födda 2012: 2019-10-12  kl: 10:00

Födda 2013: 2019-10-12  kl: 10:00

Födda 2014: 2019-10-12  kl: 10:00

Hej!
IK Oskarshamns hockeyskola vänder sig till alla från fem år och uppåt som vill lära sig att åka skridskor och på sikt kanske börja spela hockey. Hockeyskolan är precis som det låter en skola för att lära sig åka skridskor med puck och klubba. För många är detta den första kontakten med idrotten och därför är alla pass och övningar till för att finna glädjen i idrotten och att röra på sig.
Lika självklart som att man lär sig simma och cykla tycker vi det är att man lär sig att åka skridskor.
Välkommen!

På Intersport kan du hitta fördelaktiga erbjudanden.

Läs mer här: www.intersport.se/tre-kronors-hockeyskola

InterSport

Jag godkänner att IK Oskarshamn, Svenska Ishockeyförbundet och rekryteringskampanjens partners använder angivna personuppgifter (namn, personnummer, adress, mobilnummer och e-post) för att skicka nyheter och annan information till mig.

Uppgifterna kommer endast att behandlas av IK Oskarshamn, Svenska Ishockeyförbundet och rekryteringskampanjens partners och inte lämnas ut till extern mottagare. Enligt Dataskyddsförordningen GDPR (EU 2016/679) har du rätt att gratis en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig. När rekryteringskampanjen avslutas, i december innevarande år, raderas era uppgifter ur dess system. Dock kan respektive klubb spara personuppgifter, men dessa regleras i medlemsavtalet mellan er och klubben.