Här anmäler du dig till Hockeyskola med Halmstad HF!

Halmstad Arena

Växjövägen 11

302 44 Halmstad

Halmstad HF

Thomas Högardh

thomas.hogardh@hammers.se

Födda 2012: 2019-09-28  kl: 14:15

Födda 2013: 2019-09-28  kl: 14:15

Födda 2014: 2019-09-28  kl: 14:15

Halmstad hockeyförening och Tre Kronors Hockeyskola hälsar alla barn och föräldrar välkomna till säsongen 2019/2020.

I hockeyskolan rekommenderar vi att barnen är födda år 2013-2014 men även äldre och yngre barn är välkomna. Träningen bedrivs under lekfulla former och stor vikt läggs vid att ha roligt på isen samtidigt som barnen lär sig ishockeyns grunder. Inlärning sker bäst om barnen är så aktiva som möjligt under övningarna och undviker att stå i långa köer. Så många skridskoskär, hopp, passningar och lekar som möjligt är nyckeln till utveckling. Hockeyskolan tränar 1-2 gång i veckan och är uppdelad i två nivåer, start och fortsättning.

Med hockeyskolan kan alla få en bra start på sin hockeyresa.

Utrustningskrav: Full utrustning gäller. Utrustning finns att låna i ett begränsat antal. Egna skridskor och hjälm är att föredra.

På Intersport kan du hitta fördelaktiga erbjudanden.

Läs mer här: www.intersport.se/tre-kronors-hockeyskola

InterSport

Jag godkänner att Halmstad HF, Svenska Ishockeyförbundet och rekryteringskampanjens partners använder angivna personuppgifter (namn, personnummer, adress, mobilnummer och e-post) för att skicka nyheter och annan information till mig.

Uppgifterna kommer endast att behandlas av Halmstad HF, Svenska Ishockeyförbundet och rekryteringskampanjens partners och inte lämnas ut till extern mottagare. Enligt Dataskyddsförordningen GDPR (EU 2016/679) har du rätt att gratis en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig. När rekryteringskampanjen avslutas, i december innevarande år, raderas era uppgifter ur dess system. Dock kan respektive klubb spara personuppgifter, men dessa regleras i medlemsavtalet mellan er och klubben.