Här anmäler du dig till Hockeyskola med Rimbo IF Ishockey!

Arkadienhallen

Idrottsvägen 15

762 31 Rimbo

Rimbo IF Ishockey

Peter Hagbergh

peter.hagbergh@gmail.com

Födda 2010: 2017-09-21  kl: 18:00

Födda 2011: 2017-09-21  kl: 18:00

Födda 2012: 2017-09-21  kl: 18:00
Kostnad: Gratis prova på

Rimbo IF Ishockey bedriver hockeyskola för barn födda 2010-2012. Vi vill att fler barn kommer för att prova hur det är ute på isen. Vi välkomnar alla, oavsett bakgrund, kön eller skridskokunskap. Därför tycker vi det vore jätteroligt om du vill komma ned och pröva på tillsammans med oss. Självklart är du välkommen att prova på ett par gånger innan du bestämmer om du vill fortsätta på hockeyskolan.

Utrustningskrav: För att deltaga i hockeyskolan behöver du skridskor, godkänd hjälm samt godkänt halsskydd. Vi försöker hjälpa till att låna ut utrustning ifall du själv inte har allt.

På Intersport kan du hitta fördelaktiga erbjudanden.

Läs mer här: www.intersport.se/tre-kronors-hockeyskola

InterSport

Vårdnadshavare 1

Ja, jag hjälper gärna till. (Vårdnadshavare 1)

Ev. Vårdnadshavare 2

Mobiltelefon (ex. 012-3456789)

E-post

Ja, jag hjälper gärna till. (Vårdnadshavare 2)

Jag godkänner att Rimbo IF Ishockey använder mina personuppgifter (namn, personnummer, adress, mobilnummer och e-post) för att skicka nyheter och annan information till mig.

Uppgifterna kommer endast att behandlas av Rimbo IF Ishockey och inte lämnas ut till extern mottagare. Enligt Personuppgiftslagen (1998:204) har du rätt att gratis en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig.